Setari Cookie-uri

Pe 14 decembrie avem Lună Nouă și Eclipsă de Soare. Dragostea și întunericul se întâlnesc. Horoscop pentru toate zodiile

Anul 2020 a fost anul trezirii, al creșterii și al schimbării. Multe momente ne-au zguduit viața și ne-au pus la pământ însă, în același timp, ne-au arătat cât de puternici suntem și ne-au făcut să găsim curajul de a merge mai departe indiferent de situație.

Luna Nouă și Eclipsa de Soare vor aduce schimbări incredibile și neașteptate pe toate planurile.

Ultima Lună Nouă din 2020 va avea loc pe 14 decembrie, în zodia Săgetător. Această Lună Nouă coincide cu o Eclipsă de Soare care ne va zgudui puțin prezentul.

Luna Nouă aduce noi schimbări și începuturi interesante. Energia ei se va intensifica incredibil de mult datorită eclipsei supraîncărcate - este posibil să ne simțim confuzi, însă este foarte important să avem încredere în puterea Universului.

Iată cum va următoarea perioadă pentru fiecare semn zodiacal în parte:

Berbec

Energia Eclipsei și a Lunii Noi îți poate duce visurile la înălțimi incredibile sau chiar îți poate trezi sufletul către noi aspirații. Evenimentul are loc într-un alt semn de foc, iar tu te simți pregătită să înfrunți orice îți trimite Universul pe drumul tău. Acesta este momentul să fii spontană.

Citește și:

Taur

Chiar dacă schimbările sunt numeroase, știi să le controlezi și să le faci față cu brio. Fie că este vorba despre viața profesională sau de relațiile personale, sub această Lună Nouă stabilești limite ferme astfel încât să îți protejezi sufletul. Îți cunoști prioritățile și renunți la toxicitatea pe care alții o aduc în viața ta.

Gemeni

Această perioadă va aduce câteva schimbări neașteptate în viața amoroasă. Abilitățile tale de comunicare vor fi cruciale pentru a evita neînțelegerile. Evită orice dramă și rămâi cu picioarele pe pământ - nu te îndepărta prea mult de la valorile tale.

Rac

Faci o schimbare masivă în rutina ta zilnică și asta doar datorită energiei puternice a eclipsei. Simți nevoia să te desprinzi de vechile obiceiuri și faci tot posibilul să te concentrezi mai bine pe obiectivele personale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.