Setari Cookie-uri

Pe 14 decembrie avem Lună Nouă și Eclipsă de Soare. Dragostea și întunericul se întâlnesc. Horoscop pentru toate zodiile

Anul 2020 a fost anul trezirii, al creșterii și al schimbării. Multe momente ne-au zguduit viața și ne-au pus la pământ însă, în același timp, ne-au arătat cât de puternici suntem și ne-au făcut să găsim curajul de a merge mai departe indiferent de situație.

Leu

Această perioadă este un moment excelent pentru a îți lăsa creativitatea să zburde libere. Alege mediul în care vrei să te exprimi și mergi mai departe cu visurile tale. Atitudinea ta pozitivă te va ajuta să îți împlinești anumite dorințe.

Fecioară

Fie viața de familie, fie percepția ta cu privire la trecut vor fi sever zguduite de această Lună Nouă. Cel mai bun mod de a face față acestei energii confuze este să o canalizezi în ceva productiv. Îndreaptă-ți atenția asupra activităților care te relaxează.

Balanță

Ești binecuvântată cu energie pozitivă din partea Universului, așa că profită de această perioadă și apucă-te să faci lucrurile pe care până acum le-ai tot amânat. Pe plan personal păstrează o minte deschisă și încearcă să te conectezi cu mai mulți oameni.

Citește și:

Scorpion

Banii și resursele tale vor fi puternic afectați de această Lună Nouă. Încearcă să fii atentă la cheltuielile inutile. Sezonul sărbătorilor este aici, însă este important să faci cadouri semnificative - nu uita că gestul este cel care contează.

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.