Setari Cookie-uri

Pe 14 decembrie avem Lună Nouă și Eclipsă de Soare. Dragostea și întunericul se întâlnesc. Horoscop pentru toate zodiile

Anul 2020 a fost anul trezirii, al creșterii și al schimbării. Multe momente ne-au zguduit viața și ne-au pus la pământ însă, în același timp, ne-au arătat cât de puternici suntem și ne-au făcut să găsim curajul de a merge mai departe indiferent de situație.

Săgetător

Ești pregătită să îți schimbi viața? Luna Nouă îți va testa energia și flexibilitatea cu privire la nou. Continuă să experimentezi până când sufletul îți va spune că este acolo unde trebuie să fie. Toată această perioadă îi va inspira pe cei din jurul tău să fie mai curajoși și să își asume riscuri.

Capricorn

Luna Nouă din Săgetător îți va aminti să încetinești. Nu trebuie să fii productivă 24/7. De asemenea, este momentul să apreciezi ceea ce ai deja. Folosește acest timp pentru a te relaxa și a petrece mai mult timp în compania oamenilor dragi.

Vărsător

Luna Nouă îți va aduce puțină energie instabilă în viața ta. Când vei simți că nu mai știi care îți este locul în această lume, caută sprijin în oamenii dragi din viața ta. Dacă o ușă se închide pentru tine, privește în jur și vei găsi alta. Nu îți fie teamă de schimbări.

Citește și:

Pești

Ești foarte concentrată asupra vieții profesionale. Universul vrea să te ajute să nu mai încerci să controlezi fiecare situație, fiecare detaliu. Uneori este bine să faci un pas în spate și să te lași condusă de divinitate.

foto main ullision, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.