Setari Cookie-uri

Mantra magică a iubirii în 2021 pentru fiecare zodie în parte

Cum atragi iubirea în viața ta în 2021 în funcție de zodie.

Află care este mantra magică în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut:

Berbec

Am încredere în Univers. Știu că dragostea adevărată este deja pe drum către mine și va ajunge în momentul în care eu sunt pregătită să iubesc așa cum trebuie.

Taur

Lupt pentru iubire. Lupt pentru fericire. Lupt pentru suflete pereche. Las în urmă trecutul și merg cu inima deschisă către viitor deoarece știu că acolo mă așteaptă cea mai frumoasă dragoste.

Gemeni

Știu că Universul lucrează în favoarea mea. Totul în viața mea vine cu belșug, iar eu voi găși tot ce-i bun în orice eveniment. Eu îmi creez viața pe care abia aștept să o trăiesc, bucurându-mă de fiecare clipă.

Rac

Voi face un pas înainte peste obstacolele vieții, iar unde voi păși voi găsi iubire, bunătate și împlinire. Nu mă tem de imprevizibil. Sunt pregatită pentru tot ce urmează. Sunt pregatită să întâlnesc dragostea adevarată.

Citește și:

Leu

Am încredere că Universul știe ce este mai bine pentru mine. Știu că sufletul pereche este pe drum. Sunt gata să primesc această iubire cu brațele deschise. Sunt gata să învăț să iubesc cu adevărat. Sunt gata să îmi întâlnesc sufletul pereche.

Fecioară

Sunt înconjurată de iubire și lucrurile merg așa cum trebuie să meargă. Nu mă grăbesc pentru că știu că Universul are un plan magic pentru mine și că mă așteaptă ceva mult mai frumos decât am trăit până acum.

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.