Setari Cookie-uri

Mantra magică a iubirii în 2021 pentru fiecare zodie în parte

Cum atragi iubirea în viața ta în 2021 în funcție de zodie.

Balanță

Aleg în fiecare zi să fiu fericită și să fac ceva pentru fericirea mea. Iubirea mă va găsi pe mine și eu o voi găsi pe ea. Mă eliberez de trecut și învăț să accept din nou dragostea în viața mea.

Scorpion

Nu simt nevoia să mă întorc în trecut pentru că știu că nu mai pot schimba nimic. În schimb, privesc cu ochii plini de fericire și aștept să văd ce îmi pregătește viitorul. Îmi deschid inima pentru a iubi și a oferi iubire.

Săgetător

Îmi învăț sufletul să aibă răbdare pe acest drum îi arăt cum să se vindece. Accept tot ce trăiesc pentru că știu că totul se întâmplă cu un motiv. Și mai știu că iubirea mă caută și că în scurt timp mă va găsi.

Capricorn

Sufletul meu este pregătit. Îmi eliberez inima de toate amintirile dureroase, dărâm toate zidurile pe care le-am construit în jurul meu și alung toate obstacolele care blochează drumul sufletului pereche către mine.

Citește și:

Vărsător

Îmi urmez cu încredere dorințele, iar iubirea îmi dă putere. Îmi accept emoțiile așa cum sunt și aleg fericirea în fiecare zi. Știu că sufletul pereche îmi este aproape, îmi deschid sufletul și aștept să îl întâlnesc.

Pești

Aleg să mă conectez cu iubirea pe care o simte inima mea. Aleg să îi arăt sufletului meu pereche drumul către mine. Aleg să nu mai fiu prinsă în lucrurile mărunte și neimportante.

foto main: Luna Lignea, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.