Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 21-27 decembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Trebuie să renunți la ideea că trebuie să ai o viață perfectă

Viața este incredibil de frumoasă și, în același timp incredibil de dificilă. Nu va fi niciodată perfectă pentru că nimeni și nimic din acest Univers nu este perfect. Acceptă ceea ce trăiești și învață să apreciezi lucrurile frumoase din viața ta în detrimentul celor dificile.

Fecioara - Trebuie să renunți la a mai găsi scuze

Este momentul să ai încredere în tine, să dai dovadă de curaj și să lupți pentru ceea ce îți doreșți. Lucrurile nu vor pica din cer și visurile nu vor fi împlinite dacă tu nu faci ceva în acest sens. Gata cu scuzele, gata cu teama de a da greș, aceasta este săptămâna în care faci primul pas către o nouă viață.

Balanță - Trebuie să renunți să te mai temi pentru viitor

Citește și:

Știu, e ciudat să nu știi încotro se îndreaptă viața ta; însă, dacă privești dintr-o altă perspectivă lucrurile, poate fi interesant să nu știi cum, unde și cu cine vei fi peste câteva luni sau chiar un an. Bucură-te de această perioadă deoarece nu te vei mai întâlni cu ea niciodată.

Scorpion - Trebuie să renunți la dorința de a te întoarce în trecut

Totul s-a întâmplat, nu mai poți schimba nimic. Încearcă să te detașezi de trecut, să închizi o dată pentru totdeauna ușa, să păstrezi undeva în sufletul tău acele amintiri frumoase și să mergi mai departe cu viața ta. Pentru moment, învață să trăiești în prezent.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.