Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 21-27 decembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Trebuie să renunți la ideea că nu poți fi fericită singură

Nu, nu ai nevoie de nimeni. Tu poți fi fericită așa cum eșți - fericirea nu este ceva ce găsești la o altă persoană, fericirea este chiar la tine. Profită de această perioadă interesantă pentru a te redescoperi și a trăi așa cum îți dorești.

Capricorn - Trebuie să renunți la încăpățânare

Uneori lucrurile nu sunt așa cum îți dorești și asta este în regulă; învață să accepți ceea ce se întâmplă și să mergi mai departe cu viața ta. Universul are planuri minunate pentru ține, trebuie doar să ai răbdare.

Vărsător - Trebuie să renunți la toate grijile pe care le ai

Scapă de griji pentru că nu vei ajunge nicăieri cu ele; nu uita că acestea sunt doar în capul tău, nu le permite să îți controleze viața și deciziile pe care vrei să le faci. Ai încredere că totul va fi bine și mergi mai departe pe drumul tău.

Citește și:

Pești - Trebuie să renunți să mai încerci să îi mulțumești pe toți

Învață să te pui pe primul loc, să te alegi pe tine de fiecare dată, să ai grijă de sufletul tău și să faci ce te mulțumește, ce te face fericită. Renunță să mai încerci din răsputeri să mai mulțumești lumea din jurul tău, nu vei reuși niciodată.

foto main Miriama Taneckova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.