Solstițiul de iarnă și Marea Conjuncție cosmică. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarele zile

Solstițiul de iarnă și Marea Conjuncție cosmică. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarele zile

Ziua de 21 decembrie a fost o zi foarte importantă deoarece a venit cu două evenimente majore: Solstițiul de iarnă și Marea Conjuncție, un fenomen astronomic spectaculos, destul de rar, între planetele Jupiter și Saturn.

Solstițiul de iarnă 21 decembrie 2020 reprezintă începutul iernii astronomice. Acesta este legat de mișcarea anuală a Soarelui pe sfera cerească, ce reprezintă consecința mișcării reale a Pământului în jurul Soarelui. Ziua de 21 decembrie este cea mai scurtă zi din an însă, de acum și până la echinocțiul de primăvară, ziua începe să crească treptat până când va fi din nou egală cu noaptea.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec

Crede în tine cu toată forța ta. Nu mai permite nimănui să îți spună ce trebuie și ce nu trebuie să faci. Ai curajul de a trăi viața pe care ți-o dorești.

Taur

Este momentul să te bucuri de acest prezent frumos. Ești acolo unde trebuie să fii, să nu uiți niciodată asta. Așa că pune-ți centura și pornește la drum. Nu mai privi în trecut, mai ai ce să găsești acolo.

Gemeni

Încearcă să îți pui în ordine viața profesională; totul s-a mișcat foarte repede și tu ai rămas în urmă cu toate taskurile. Planifică-ți mai bine zilele astfel încât să reușești să te ocupi de tot ce îți propui până în perioada sărbătorilor.

Rac

Este momentul să ceri iertare oamenilor în fața cărora ai greșit. Dacă vrei să faci pace cu trecutul, trebuie ca mai întâi să faci pace cu tine însăți. Va fi greu, însă nu imposibil; la final te vei simți eliberată.

Leu

Nu te mai lăsa ghidată de oamenii din jurul tău; încearcă să îți asculți intuiția, să iei deciziile pe care tu le consideri necesare, să crezi în tine și să faci ce simți că trebuie. Tu singură trăiești viața ta. Nimeni nu trebuie să te conducă.

Fecioară

Dărâmă acele ziduri înalte pe care le-ai construit în jurul inimii tale și învață să fii din nou vulnerabilă. Este momentul să iubești din nou; însă fă-o fără teamă. Cu inima deschisă și cu speranța că va fi bine.

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri