Setari Cookie-uri

Solstițiul de iarnă și Marea Conjuncție cosmică. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarele zile

Ziua de 21 decembrie a fost o zi foarte importantă deoarece a venit cu două evenimente majore: Solstițiul de iarnă și Marea Conjuncție, un fenomen astronomic spectaculos, destul de rar, între planetele Jupiter și Saturn.

Balanță

Trebuie să înveți să spui ce ai pe suflet. Oamenii nu îți pot citi mintea, nu au de unde să știe ce gândești și ce îți dorești să faci, ce te deranjează și ce ai vrea să schimbi. De aceea este necesar să fii sinceră.

Scorpion

Elimină din viața ta energia negativă; este momentul să te distanțezi de persoanele toxice care nu fac nimic altceva decât să te tragă în jos. Meriți să fii înconjurată de suflete frumoase, nu uita asta niciodată.

Săgetător

Trebuie să înveți să ai răbdare. Lucrurile nu se întâmplă atunci când îți dorești tu, ci când trebuie să se întâmple, când ești pregătită să începi capitole noi ale vieții tale. Ai încredere în Univers, are un plan măreț pentru tine.

Citește și:

Capricorn

Dacă vrei să ajungi acolo unde îți dorești, trebuie să faci compromisuri. Întrebarea este: ești pregătită? Dacă da, atunci apucă-te de treabă. Va fi un drum anevoios, însă incredibil de frumos din care vei învăța foarte multe.

Vărsător

Ascultă ce spun oamenii din jurul tău. Nu te aglomera foarte tare pe plan profesional deoarece îți va fi tot mai dificil să ții pasul cu proiectele și taskurile primite de la superiori și colaboratori. Ia-o treptat.

Pești

Îndrăznește să fii sinceră cu tine. Îndrăznește să privești în sufletul tău și să cauți răspunsuri la întrebările care te macină. Ești fericită cu adevărat? Vrei să faci câteva schimbări? Dacă da, acesta este cel mai bun moment.

foto main SN VFX, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.