Setari Cookie-uri

Pe 30 decembrie avem ultima Lună Plină din 2020. Mantra zodiei tale pentru următoarea perioadă

Încheiem cele mai dureroase capitole de până acum și, puțin câte puțin, ne vindecăm inimile pentru a face loc noilor începuturi.

Fecioara - Aleg să simt că trăiesc liber, să fiu inspirată de tot ce se întâmplă în jurul meu și să lupt pentru ceea ce îmi doresc. Aleg să fac un pas mic, dar important, către împlinirea visurilor mele.

Balanță - Cred că totul va fi bine. Cred în Univers și îmi pun toată încredere în el. Cred că el are un plan divin pentru mine.

Scorpion - Iubesc viața și sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am trăit până acum. Pentru tot ce am primit. Pentru tot ce am învățat. Pentru tot ce am iubit. Pentru tot ce am simțit.

Săgetător - Am deschis ochii. Ziua de astăzi este un adevărat dar primit de la divinitate, iar eu sunt binecuvântată că mă aflu aici.

Capricorn - Nimeni în afară de mine însămi nu mă poate elibera de trecut. Fericirea nu este o destinație, este o metodă de viață. Astăzi aleg să văd fericire la fiecare pas pe care îl fac.

Citește și:

Vărsător - Am încredere că procesul vieții îmi va aduce cel mai mult bine. Am încredere că Universul are un plan minunat pentru mine. Trebuie doar să învăț să am răbdare și să ii permit timpului să își joace cartea.

Pești - Sunt un magnet pentru bine și iubire și le voi atrage din ce în ce mai ușor. Sunt un magnet pentru lucruri frumoase. Sunt un magnet pentru bucurie și fericire.

foto main Ales Krivec, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.