Setari Cookie-uri

În 2021 elimină energia negativă din casa ta cu aceste 6 trucuri oferite de un călugăr budist 

Locuința ta înseamnă mai mult decât o simplă casă. Este locul cel mai drag de pe pământ. În toate încercările și necazurile, casa este limanul sufletului.

Ne aflăm într-una dintre cele mai întunecate perioade ale anului, când Soarele își face simțită prezența foarte rar, iar nopțile sunt lungi și reci.

Energia negativă ne poate pătrunde în casă în atât de multe moduri la care nici nu ne așteptăm; însă nu este foarte important modul în care această energie negativă intră în casa ta - ceea ce este important este să scapi de ea cât mai repede cu putință. Cum poți face asta? Prin efectuarea a câtorva ritualuri simple.

Eliminând energia negativă din casă vei restabili echilibrul și armonia în căminul tău.

Există câteva situații când repetarea următoarelor ritualuri este necesară:
- cineva a fost bolnav;
- ai fost vizitată de mai mulți oameni;
- te-ai mutat într-o locuință nouă;
- ți se întâmplă mereu mici accidente.

Citește și:

Iată câteva trucuri eficiente oferite de un călugăr budist pentru a elimina energia negativă din casă în 2021:

1. Arde salvie, tamaie și copal

Aceasta este una dintre cele mai vechi, mai rapide și mai eficiente modalități de a îți curăța de energia negativă spațiul în care locuiești. Pentru ca această curățare să fie una ca la carte, trebuie să deschizi ușa de la intrare și toate ferestrele din casă.

Aprinde salvia, tămâia sau copalul și lasă să ardă pentru câteva clipe astfel încât să înceapă să scoată fum. Apoi stinge flacăra și începe să te plimbi prin casă - începe cu cel mai îndepărtat colț și apoi îndreaptă-te către ferestre și, în cele din urmă, către ușa de la intrare.

2. Presară sare în colțuri și pe ramele ferestrelor

Citește și:

Lasă sarea în aceste locuri timp de 48 de ore astfel încât să absoarbă energia negativă. Apoi nu îți rămâne decât să aspiri sau să maturi sarea și să o arunci. Pentru o protecție suplimentară, macină puțin șofran și amestecă-l cu sare.

Următorul pas: curăță bine ușile și ferestrele casei folosind un amestec de suc de lămâie, sare și oțet alb.

3. Folosește cristale pentru protecție

Turmalina neagră absoarbe energia negativă. Poți așeza acest cristal în fiecare colț din cameră - astfel încât să construieșți un scut protector pentru a preveni pătrunderea energiei negative în locuință.

Turmalina absoarbe și energia electromagnetică - poate fi pusă în apropierea routerului de internet, a televizorului, computerului și a altor dispozitive.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.