Setari Cookie-uri

13 ianuarie 2021: Prima Luna Nouă a anului. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Chiar și atunci când cerul se întunecă, să nu uităm că Dumnezeu ne privește. Este timpul să fim mândri de cât de departe am ajuns. 

Capricornul va găzdui prima Luna Nouă a anului 2021 în noaptea dintre 12 si 13 ianuarie. Luna Nouă va dezgropa amintiri din ianuarie 2020 și ne va arăta cât de mult am crescut. În timp ce 2021 va fi un an mai liniștit, avem deja destul de multe de rezolvat de anul trecut.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec

Nu îți mai face griji pentru ce urmează să se întâmple. Învață să te bucuri de momentul prezent. Numără-ți binecuvântările pentru a îți da seama cât ești de norocoasă.

Taur

Lucrurile încep să se miște frumos pentru tine. Ieși din zona de confort și bucură-te de toate oportunitățile pe care Universul ți le scoate în față. Acesta este anul tău, este momentul să strălucești.

Citește și:

Gemeni

Învață să ierți oamenii care ți-au greșit. Nu pentru că ei ar merita iertarea ta, ci pentru că tu meriți să scapi de toate sentimentele urâte din inimă și să îți vindeci sufletul. Fă-o pentru tine și atât.

Rac

Este momentul să preiei frâiele vieții tale. Nu mai permite nimănui să îți spună ce sau cum să faci. Ai încredere în tine, lasă-te condusă de intuiție și luptă pentru a îți împlini visurile.

Leu

Nu-ți fie teamă să ieși din zona de confort, acolo se întâmplă magia. Ai încredere în tine, ai încredere în Univers. Îndrăznește să îți asumi riscuri și să înveți lecțiile potrivite pentru tine.

Fecioară

Nu te mai întoarce în trecut, nu mai găsești nimic acolo în afară de durere și tristețe. Acum este momentul să te concentrezi asupra momentului prezent; este singurul care există și care contează cu adevărat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.