Setari Cookie-uri

13 ianuarie 2021: Prima Luna Nouă a anului. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Chiar și atunci când cerul se întunecă, să nu uităm că Dumnezeu ne privește. Este timpul să fim mândri de cât de departe am ajuns. 

Balanță

Spune lucrurilor pe nume; nu te mai teme de ce vor spune oamenii din jurul tău. Este momentul să fii sinceră, să renunți la măști și să vorbești din adâncul sufletului tău. Persoanele potrivite vor aprecia abordarea ta.

Scorpion

Anul 2020 a fost unul cu multe momente dificile pentru tine. Ia din el lecțiile importante pe care Universul a vrut să le știi, învață-le și pune-le în practică astfel încât să nu mai faci aceleași greșeli. În plus, ai mai multă încredere în tine.

Săgetător

Spune-ți că totul va fi bine. Tu trebuie să fii principalul tău susținător. Ai grijă de inima ta, protejează-ți sufletul. Nu te pune la perete pentru greșelile făcute. Puțin câte puțin, mergi mai departe cu încredere și răbdare.

Citește și:

Capricorn

Îndreaptă-ți atenția asupra planului profesional; ai șanse mari să îți împlinești un vis pe care îl ai de câțiva ani buni. Îndrăznește să crezi mai mult în tine și să îți asumi riscuri. Totul va fi bine, Universul este de partea ta.

Vărsător

Învață să te eliberezi de relațiile pe care le ai cu oamenii negativiști, toxici, care te folosesc doar pentru binele lor. Învață să îți prioritizezi timpul și să îți dai seama cât de mult rău îi faci sufletului tău dacă alegi să îl petreci cu persoanele nepotrivite.

Pești

Trăiește că și cum ar fi ultima ta zi pe pământ. Bucură-te de fiecare moment, apreciază ceea ce ai, iubește cum nu ai mai iubit până acum, spune ce gândești. Alege să fii sinceră, să fii autentică, să fii tu însăți.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.