Setari Cookie-uri

Cea mai puternică mantră pentru a îți vindeca sufletul de toate rănile trecutului

Rănile din suflet dor mai tare decât cele fizice. Scapă de durerea din trecut pentru a îți deschide inima către iubirea care te așteaptă.

Mantrele budiste sunt silabe și cuvinte cântate repetitiv ca parte a unei practici de meditație, regăsire a sinelui, reconectare cu Universul și divinitatea. Funcția lor exactă poate varia, însă toate au că scop principal de a ajuta la inspirarea și invocarea luminii divine.

Cântarea unei mantre poate ajuta la anumite probleme de viață, însă poate fi și o modalitate de concentrare în timpul exercițiilor de meditație. De asemenea, budiștii spun că unele mantre ajută la eliberarea de energie negativă și curățare a aurei astfel încât să ne fie mai ușor să parcurgem drumul nostru în viață.

Tayata Om este una dintre cele mai vechi mantre budiste și este cunoscută ca fiind cea mai puternică mantră care invocă vindecarea de toate formele de suferință. Se spune că această cântare tibetană vindecă rănile sufletești din trecut și aduce pace în inimă.

Citește și:

În clipul de mai jos, mantra Tayata Om are o durata de peste o ora - această poate fi ascultată în întregime sau pe secțiuni. Important este să o ascultăm zilnic. Dacă nu avem timp pentru o sesiune de meditație, îi putem da play în timp ce ne ocupăm de activitățile noastre obișnuite.

Principalele beneficii ale mantrei Tayata Om:

- vindecă rănile sufletești;
- reduce stresul;
- îmbunătățește concentrația;
- echilibrează emoțiile;
- elimină gândurile și emoțiile negative;
- relaxează mintea anxioasă;
- încurajează compasiunea;
- hrănește sufletul cu iubire divină;
- purifică karma negativă;
- elimină obstacolele din drumul vieții;
- calmează temerile;
- răspunde rugăciunilor.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.