Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (18-24 ianuarie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Mantră pentru ziua de luni:

Am încredere în înțelepciunea mea interioară. Pe măsură ce îmi desfăşor activitățile, îmi ascult călăuzirea interioară. Intuiția mea este întotdeauna de partea mea. Am încredere că ea este cu mine mereu. Sunt în siguranță. Sunt gata să mă schimb.

Mantră pentru ziua de marți:

Astăzi aleg să fiu recunoscătoare pentru un lucru mărunt, însă extrem de important: sunt sănătoasă, am deschis ochii în această dimineață, oamenii dragi mie sunt sănătoși.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Sufletul meu este puternic. Nu mă dau bătută. Am curaj să merg mai departe. Știu că în scurt timp lucrurile vor reveni la normal.

Mantră pentru ziua de joi:

Îi promit sufletului meu că învăț să am răbdare. Îi promit inimii mele că nu mă mai grăbesc nicăieri. Îi promit Universului că îi permit să își joace cartea. Îi promit lui Dumnezeu că fac un pas în spate și mă las pe mâinile lui.

Mantră pentru ziua de vineri:

Învăț să nu mai măsor timpul. Învăț să nu mă mai uit prea mult la calendar. Învăț să sărbătoresc fiecare zi cu tot ce vine ea, cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase, pentru că este unică.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Îi mulțumesc Universului pentru darul acestei noi zile. Este un nou început. Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat până acum și pentru tot ce urmează să mi se întâmple.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Mă eliberez de frici și îndoieli și creez pace în inimă și în suflet. Aleg acum să mă eliberez de toate fricile și îndoielile distructive. Sunt iubită de Univers și sunt în siguranță.

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.