Setari Cookie-uri

Soarele a intrat în Vărsător. Lecția pe care fiecare zodie trebuie să o știe în următoarea perioadă

Iată care este lecția pe care fiecare zodie trebuie să o știe în următoarea perioadă.

Pe 20 februarie Soarele a intrat în zodia Vărsător și va rămâne aici până pe 19 februarie. Ne așteaptă câteva săptămâni destul de interesante - Universul ne oferă ocazia să ieșim din zona de confort și să ne bucurăm așa cum ne dorim de viață. Este momentul să trăim, să experimentăm, să iubim, să greșim, să învățăm, să fim liberi. Este momentul să visăm fără limite.

Iată care este lecția pe care fiecare zodie trebuie să o știe în următoarea perioadă:

Berbec

Ieși din zona de confort și asumă-ți riscuri. Nu îți fie teamă că vei da greș. O persoană care nu a făcut niciodată o greșeală nu a încercat niciodată nimic nou.

Taur

Viața îți va oferi orice experiență care să te ajute în evoluția conștiinței tale. Cum știi că este experiența de care ai nevoie? Este experiența pe care o ai în acest moment.

Citește și:

Gemeni

Nu ține cu dinții de ceva ce nu îți este destinat. Unele schimbări apar că negative la suprafață, dar curând vei realiza că spațiul este creat în viața ta pentru ca ceva nou să apară.

Rac

Nu îți pierde speranța. Nu renunta. Munca pe care ai depus-o din greu își va arăta roadele, ține-te de ceea ce faci indiferent cât de greu ar fi.

Leu

Inspiră viitorul, expiră trecutul. Indiferent de unde te afli sau de situația prin care treci, întotdeauna să crezi că există o lumină la capătul tunelului.

Fecioară

Lasă ca speranța să te ancoreze în posibilitatea ca acesta să nu fie sfârșitul poveștii tale. Schimbarea fluxului și a refluxului te va duce în cele din urmă către țărmuri mai pașnice.

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.