Setari Cookie-uri

Soarele a intrat în Vărsător. Lecția pe care fiecare zodie trebuie să o știe în următoarea perioadă

Iată care este lecția pe care fiecare zodie trebuie să o știe în următoarea perioadă.

Balanță

Cu cât te concentrezi mai mult asupra negativului, cu atât mai mult mintea ta devine obsedată de lucruri negative. Schimbă-ți obiceiurile. Schimbă-ți gândurile. Și vei vedea cum, treptat, îți vei schimba și viața.

Scorpion

Da-ți masca jos și alege să arăți oamenilor cine ești cu adevărat. Fii sinceră. Fii tu însăți. Trăiește autentic. Interacțiunile umane autentice devin imposibile atunci când joci un rol.

Săgetător

Fii hotărâtă să fii pozitivă. Înțelege că cea mai mare parte a durerii sau a nefericirii tale este determinată nu de circumstanțele tale, ci de atitudinea ta.

Capricorn

Nu te mai întoarce în trecut, nu vei mai găsi nimic acolo. În schimb, îndreaptă-ți atenția asupra momentului prezent, fii fericită aici și acum și numără-ți binecuvântările. Trăiește pentru clipa de astăzi.

Citește și:

Vărsător

Viața poate fi din nou simplă. Alege să te concentrezi pe un singur lucru odată. Nu trebuie să faci totul și nu trebuie să faci totul chiar acum.

Pești

Spune mereu DA momentului prezent. Abandonează-te în ceea ce este. Spune DA vieții și vezi cum viață va începe ca din senin să lucreze pentru tine, nu împotriva ta.

foto main Daniel Eskridge, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.