Setari Cookie-uri

3 Tehnici pentru a îți curăța și proteja aura de vampirii energetici

Dacă ești înconjurată de oameni, fizic sau virtual, și te simți adesea epuizată de ei, trebuie să începi prin a avea mai multă grijă de aura ta. Energia pe care sufletul tău o are este limitată, iar din când în când trebuie reîncărcată. 

Dacă în mod regulat ai dureri de cap, îți lipsește energia, te simți epuizată și nu mai ai niciun chef de nimic, înseamnă că stai prea mult în preajma vampirilor energetici. Iată câteva tehnici care te vor ajuta să îți cureți aura și să o protejezi de vampirii energetici.

1. Nu permite energiei pozitive să plece din jurul tău

Dacă poți identifica declansatoarele care te lasă fără energie, trebuie să faci ceva în privința lor. De exemplu, dacă știi că discuțiile cu o anumită persoană îți consumă energia, atunci limitează interacțiunile. S-ar putea ca această persoană să îți folosească aura pentru a își completa propria aură.

Energia ta curge în interiorul tău și în jurul aurei tale. Păstrează circuitul energetic închis pentru a îndepărta vampirii energetici.

Citește și:

Cum poți face asta: atunci când interacționezi cu astfel de persoane, încrucișează gleznele în timp ce îți unești mâinile - cu acest exercițiu îți vei închide circuitul energetic și vei împiedica oamenii să îți fure energia.

2. Respiră pe nas

Lipsa aerului proaspăt îți poate slăbi adesea aura, iar modul în care respiri se poate adăuga la această cauză. Dacă respiri des pe gură, trebuie să schimbi acest obicei.

Când respiri pe nas, aerul se filtrează și se încălzește.

Există o tehnică cunoscută pentru respirația pe nas - Sushumna - și poate fi pusă în practică în următorul mod: pui mâna dominantă pe nas. Ții degetul mare pe o parte, celelalte degete pe partea opusă. Limba trebuie să stea apăsată de cerul gurii. Folosește degetul mare pentru a închide o nară în timp ce respiri în 4 timpi. Apoi închide cealaltă nară cu degetele și ține-ți respirația in 16 timpi. Eliberează degetul mare menținând degetele în poziție și expiră ușor 8 timpi. Dacă ai folosit degetul mare și nara dreapta, schimbă pozițiile și repetă exercițiul.

Citește și:

3. Curăță spațiul din jurul tău

Acesta este un ritual pe care trebuie să îl faci zilnic pentru a îți menține aura curată (în special dacă intri în contact cu mulți oameni).

Cum: stai confortabil și încearcă respirația Sushumna. Apoi vizualizează un mic vârtej de foc alb la 20 de metri deasupra capului tău. Simte cum capătul mic al acestui vârtej îți intră în corp și coboară în restul corpului, până la degetele de la picioare.

Focul se rotește în sensul acelor de ceasornic. După ce a ars toată energia negativă din corp, acesta va ieși prin picioare.

foto main Jacky Brown, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.