Setari Cookie-uri

Luna Plină din Leu ne îndeamnă să ne pregătim sufletele pentru ce urmează. Mantra zodiei tale pentru următoarea perioadă

Ar trebui să ne amintim că deși am început un an nou calendaristic, ciclul semnelor zodiacale se va încheia în scurt timp și odată cu incherea acestor evenimente cosmice avem ocazia să încheiem și noi capitole vechi și să ne pregătim pentru noi schimbări, noi întâmplări, o poate chiar nouă viață. 

Doar ce a început anul 2021 și deja Universul ne arată cât de puternic este cu activități pline de energie pe cerul interplanetar.

Prima Luna Plină a anului 2021 are loc în zodia Leu și vine cu posibilitatea declanșării unor lucruri destul de interesante pentru multe semne zodiacale. În paralel, avem ocazia să descoperim oportunități importante despre lucrurile care ne pot schimba viața în viitor.

Această Lună Plină aduce zile haotice și încărcate de energie la care nu știm cum să reacționăm. S-ar putea să primim câteva surprize neașteptate sau să ne fie greu să facem alegerile potrivite pe plan personal. De asemenea, în relațiile cu oamenii din jurul nostru putem observa că avem sentimente și emoții ascunse despre care nu am vorbit și pe care vrem să le dezvăluim brusc.

Citește și:

Iată care este mantra zodiei tale pentru următoarea perioadă:

Berbec

Îmi continui călătoria. Nu mai privesc în trecut. Nu îmi mai este teamă de nimic. Știu că totul va fi bine. Mă aflu chiar acolo unde am nevoie să fiu. Acesta este drumul meu.

Taur

Aleg să mă iert pe mine pentru toate greșelile pe care le-am făcut. Aleg să învăț din toate lecțiile pe care experiențele dificile mi le-au adus. Sunt gata să merg mai departe astăzi.

Gemeni

Luptele pe care le duc sunt aici pentru a mă face mai puternică. Luptele mele mă învață cum să supraviețuiesc. Aleg să găsesc speranța în situații fără lumină și în cele mai grele momente.

Rac

Merg mai departe. Nu mă las definită de defectele mele sau de greșelile mele. Nici de trecut. Sunt binecuvântată să trăiesc cea mai frumoasă viață. Pentru că pot și pentru că o voi face. Puterea este la mine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.