Setari Cookie-uri

Luna Plină din Leu ne îndeamnă să ne pregătim sufletele pentru ce urmează. Mantra zodiei tale pentru următoarea perioadă

Ar trebui să ne amintim că deși am început un an nou calendaristic, ciclul semnelor zodiacale se va încheia în scurt timp și odată cu incherea acestor evenimente cosmice avem ocazia să încheiem și noi capitole vechi și să ne pregătim pentru noi schimbări, noi întâmplări, o poate chiar nouă viață. 

Leu

Lupt pentru ce îmi doresc. Singurele lucruri care stau între mine și visurile mele sunt scuzele pe care le găsesc de fiecare dată. Este timpul să mă opresc și să lupt pentru ceea ce îmi doresc.

Fecioara

Este dificil să pășesc pe un drum nou, însă nu este mai dificil decât să rămân într-un loc care nu mă mulțumește deloc, care îmi oferă doar durere sau, și mai grav, care nici măcar nu mai există.

Balanță

Aleg să fiu fericită. De aceea mă îndepărtez de oamenii toxici, care mă trag în jos și aleg să mă înconjor de cei cu suflet bun. Pentru că am nevoie de oameni frumoși de la care pot învăța lucruri minunate.

Scorpion

Învăț să am încredere în mine. Învăț să găsesc în sufletul meu curajul de a îmi urmă visurile. Învăț să îmi asum responsabilități noi, să cred că va fi bine, să lupt pentru ceea ce îmi doresc. Învăț să trăiesc acum și să mă bucur de călătorie.

Citește și:

Săgetător

Mă eliberez de durere. Nu mai țin cu dinții de trecut. Este o nouă zi, este o nouă posibilitate pentru mine să accept tot ce s-a întâmplat și să merg mai departe cu viața mea.

Capricorn

Știu că va fi bine. Am încredere în Univers. Povestea vieții mele are multe capitole. Un capitol dificil nu înseamnă că este sfârșitul. Acum aleg să dau pagina.

Vărsător

Nu-mi este frică să dau greș. Eșecul este doar o oportunitate de a învață lecții importante, de a o lua de la capăt, de data această cu o nouă mentalitate.

Pești

Știu că este greu, însă mai știu și că Universul are un plan special pentru mine. Știu că el îmi oferă ce am nevoie în momentul în care sufletul meu este pregătit pentru schimbare, și nu când îmi doresc eu să se întâmple.

Citește și:

foto main mahmod 5cy, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.