Mercur Retrograd în Februarie. Ducem lupte în comunicare și ne este greu să înțelegem ce vrem de la viață

Mercur Retrograd în Februarie. Ducem lupte în comunicare și ne este greu să înțelegem ce vrem de la viață

Doar ce am încheiat prima lună a anului și ne confruntăm deja cu un val imens de energii aduse de Mercur Retrograd. Această planetă puternică intră în retrograd de mai multe ori în fiecare an, însă a trecut ceva timp de când nu a mai avut loc intr-un semn de aer. 

Mercur a intrat în retrograd pe 30 ianuarie, în semnul Vărsătorului, și va rămâne aici până pe 21 februarie.

Problemele legate de comunicare, organizare și concentrare ne vor deranja destul de mult în zilele următoare. Iată ce pregătește Universul pentru fiecare semn zodiacal:

Berbec

Acest Mercur Retrograd va arăta cine sunt prietenii tăi adevărați. Toate bârfele și relațiile false vor fi dezvăluite acum. Însă, în loc să te lupți cu ei, acceptă doar că trebuie să iasă din viața ta. După ce golești spațiul, vei atrage mai mulți oameni poziți către ține.

Taur

În timpul acestui Mercur Retrograd pot apărea câteva probleme legate de muncă. Vei simți dorința de a lucra mai mult ca niciodată pentru a arăta ce poți realiza. Astrele te sfătuiesc să nu începi niciun proiect nou până când Mercur nu își va relua cursul obișnuit. Concentrează-te doar asupra proietelor existente și ocupă-te de taskurile cu care ai rămas în urmă.

Gemeni

Ești atentă la viața ta în această perioadă. Vei pune la îndoială ideile tale spirituale și fiziologice pe măsură ce cauți o nouă inspirație. Reflectezi asupra lecțiilor învățate primite de la oamenii din jurul tău și permiți credințelor să evolueze cu această nouă schimbare pe care vrei să o faci.

Rac

Acest Mercur Retrograd te ajută să ieși din datorii. Reușeșți să plătești imediat toate facturile pe care le-ai tot amânat pentru a evita probleme majore. De asemenea, acesta este un moment bun pentru a îți reevalua legăturile cu oamenii apropiați. Găsește problemele și încearcă să le rezolvi.

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri