Setari Cookie-uri

Mercur Retrograd în Februarie. Ducem lupte în comunicare și ne este greu să înțelegem ce vrem de la viață

Doar ce am încheiat prima lună a anului și ne confruntăm deja cu un val imens de energii aduse de Mercur Retrograd. Această planetă puternică intră în retrograd de mai multe ori în fiecare an, însă a trecut ceva timp de când nu a mai avut loc intr-un semn de aer. 

Leu

Dacă ai vreo decizie în așteptare cu privire la viața ta sentimentală, ai răbdare până pe 21 februarie, când Mercur iese din retrograd. Abia atunci vei reuși să faci schimbările potrivite pentru tine. Pe plan personal, profită de această perioadă pentru a te regăsi. Îndreaptă-ți atenția asupra lucrurilor noi care îți pun zâmbetul pe buze.

Fecioară

Chiar și cel mai organizat semn va avea de suferit sub haosul acestui Mercur Retrograd. Pe măsură ce încerci să ții pasul cu tot ce se întâmplă, găsește un program care să funcționeze pentru tine și implementează obiceiuri sănătoase în viața ta. Concentrează-te asupra sănătății mintale și a iubirii de sine.

Balanță

Acest Mercur Retrograd va fi mai ușor pentru tine decât pentru celelalte semne. Folosește timpul pentru a îți lăsa creativitatea să curgă liberă. De asemenea, astrele te sfătuiesc să îți îndrepți atenția asupra activităților care te ajută să îți rezolvi problemele cu stresul.

Citește și:

Scorpion

Mercur Retrograd nu este niciodată un moment bun pentru a semna noi contracte sau a face noi schimbări. Păstrează planurile tale pentru momentele în care pot fi puse în aplicare și te pot ajuta să ajungi acolo unde îți dorești. Nu le risipi acum pentru că vei munci în zadar.

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.