Setari Cookie-uri

Mercur Retrograd în Februarie. Ducem lupte în comunicare și ne este greu să înțelegem ce vrem de la viață

Doar ce am încheiat prima lună a anului și ne confruntăm deja cu un val imens de energii aduse de Mercur Retrograd. Această planetă puternică intră în retrograd de mai multe ori în fiecare an, însă a trecut ceva timp de când nu a mai avut loc intr-un semn de aer. 

Săgetător

Trebuie să privești adânc în sufletul tău și să îți dai seama ce îți lipsește pentru a fi fericită cu adevărat. Este momentul să fii sinceră cu tine. Pe plan personal, Universul are un sfat pentru ține: în următoarele săptămâni reconectează-te cu oamenii care erau aproape de tine.

Capricorn

Mare atenție la detalii. Pot apărea probleme în viața financiară nu ai răbdare în proiectele pe care le dezvolți. Evită să începi ceva nou deoarece investiile pe care le faci îți pot afecta în mod major bugetul. Așteaptă până când apele vor fi liniștite.

Vărsător

Tu vei simți cel mai mult impactul acestui retrograd. Cel mai bine este să îți controlezi instinctele, să renunți la încăpățânare și să te lași purtată de val. Acceptă greșelile pe care le faci, nu te mai mustră atât. Învață din ele și mergi mai departe.

Citește și:

Pești

Există șanse mari că oamenii care au ieșit din viața ta să își dorească să reia legătură cu tine. Chiar și foștii iubiți din trecut pot reapărea din senin. Mare atenție la cum hotărăști să te ocupi de această situație. Nu meriți să fii din nou rănită.

foto main SN VFX, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.