Setari Cookie-uri

Pe 12 februarie începe Anul Bivolului Alb de Metal. Mantra fiecărei zodii pentru următoarea perioadă

În astrologia chineză, anul 2021 este Anul Bivolului Alb de Metal și vine la pachet cu caracteristici precum răbdarea, loialitatea, dreptatea, intuiția, sinceritatea, încăpățânarea, ambiția și succesul.

Anul Boului de metal vine imediat după anul Șobolanului de metal și începe în 12 februarie 2021, având să se încheie pe 30 ianuarie 2022.

2021 este un an plin de provocări și realizări interesante. Universul ne spune că trebuie să ieșim din zona de confort, să devenim ambițioși și să luptăm pentru visurile noastre. Energiile confuze au nevoie de rezoluții - ne vor ajuta să mergem mai departe și să depășim momentele mai puțin frumoase.

Iată care este mantra ta pentru următoarea perioadă în funcție de zodia în care te-ai născut:

Berbec

Învăț să las trecutul în urmă. Singurul care contează este momentul prezent - îl trăiesc cum știu eu mai bine și încerc să mă bucur de fiecare clipă în care sufletul meu zâmbește.

Citește și:

Taur

Dorința mea este de a mă dezvolta și de a oferi cea ai bună versiune a mea în lume. Aleg să las în urmă trecutul și să mă concentrez doar pe momentul prezent.

Gemeni

Nimeni în afară de mine însămi nu mă poate elibera de trecut. Fericirea nu este o destinație, este o metodă de viață. Astăzi aleg să văd fericire la fiecare pas pe care îl fac.

Rac

În fiecare zi învăț mai multe despre cum să îmi îndeplinesc țelurile. Învăț din greșeli și mă las condusă de intuiție. Nu îmi este teamă de eșecuri pentru că ele mă fac mai puternică.

Leu

Înțeleg că în mine însămi sunt posibilități nelimitate. Astăzi aleg să fac o schimbare. Astăzi aleg să nu mai stau în zona de confort unde este cald și bine și să încep ceva nou. Astăzi aleg să îmi urmez un vis.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.