Setari Cookie-uri

Pe 12 februarie începe Anul Bivolului Alb de Metal. Mantra fiecărei zodii pentru următoarea perioadă

În astrologia chineză, anul 2021 este Anul Bivolului Alb de Metal și vine la pachet cu caracteristici precum răbdarea, loialitatea, dreptatea, intuiția, sinceritatea, încăpățânarea, ambiția și succesul.

Fecioară

Fiecare lucru mărunt pe care îl fac este susținut de energia divină. Visurile mele se manifestă în Univers și se transformă în realitate chiar în aceste momente.

Balanță

Lupt pentru ceea ce îmi doresc. Nu-mi este frică să dau greș. Eșecul este doar o oportunitate de a învăța lecții importante, de a o lua de la capăt, de data aceasta cu o nouă mentalitate.

Scorpion

Vreau să iert oamenii care mi-au greșit. Pentru că iertând desfac nodul care mă leagă de trecut. Iertând mă eliberez de toată durerea. Iertând merg mai departe cu viața mea.

Săgetător

Viața mea merge minunat. Totul în viața mea merge bine acum și întotdeauna. Astăzi aleg să fiu recunoscătoare pentru toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat de-a lungul timpului.

Citește și:

Capricorn

Știu că este greu, însă mai știu și că Universul are un plan special pentru mine. Știu că el îmi oferă ce am nevoie în momentul în care sufletul meu este pregătit pentru schimbare, și nu când îmi doresc eu să se întâmple.

Vărsător

Universul mă călăuzește la fiecare pas pentru a îmi asculta și a îmi folosi intuiția și a lua cele mai inspirate decizii pentru a îmi împlini cele mai mari dorințe.

Pești

Mă aflu în procesul schimbării pozitive. Mă dezvolt în moduri care mă împlinesc. Numai ce e bun poate veni către mine. Acum exprim sănătatea, fericirea, prosperitatea şi pacea minții.

foto main MITstudio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.