Setari Cookie-uri

Repetă aceste 5 mantre incredibile pentru a face față provocărilor vieții 

Este normal să experimentezi sentimente negative sau să trăiești momente dificile în viață. De la nesiguranță la tristețe, emoțiile negative vin și pleacă, adesea fără avertisment. În mod inevitabil, toți ne confruntăm cu vremuri dificile - acestea sunt pur și simplu o parte normală a vieții. 

Dacă vrei să trăiești cea mai bună viață, iată cinci mantre (sau afirmații pozitive) care te vor ajuta în acest sens:

1. Eu sunt modelul meu în viață. Sunt o persoană incredibilă.

Începe cu câteva lucruri de bază. Alege să fii mândră de tine - ești o persoană unică, diferită, incredibilă. Nu trebuie să fii ca alții, trebuie doar să fii tu. Binele poate fi găsit în interiorul tău.

2. Aleg să fiu optimistă. Aleg să gândesc pozitiv. Am încredere în Univers că are un plan special pentru mine.

Să fii pozitiv este propria ta alegere. Poate că treci printr-o perioadă dificilă, că te confrunți cu multe probleme, că ești foarte stresată. Indiferent de ce se întâmplă, ai câteva alegeri: fie trăiești în negare, anxietate, depresie, stres, probleme și te plângi în continuare, fie accepți ce ți se întâmplă și alegi să mergi mai departe și să depășești situația în care te afli.

Citește și:

3. Pot face orice îmi propun. Puterea este la mine.

Singurul lucru din această lume care te poate opri este reprezentat de gândurile tale limitate. Ce ți-ar plăcea să faci? Care sunt aspirațiile tale? Care sunt visurile tale? Cine vrei să fii? Ți-ai stabilit un scop în viață?

Luptă pentru ceea ce îți dorești, ai încredere în tine și spune-ți că nimeni și nimic nu te poate opri (în afară de tine).

4. Mă respect și mă iubesc necondiționat.

Începe cu lucrurile de bază. Te iubești? Ce părere ai despre tine? Vorbești despre tine într-un mod prietenos, pozitiv sau cald? Cum sună vocea ta interioară?

Sfatul nostru: Privește-te mai des în oglindă și transmite-ți mesaje pozitive. Iubește-te așa cum îți iubești cel mai bun prieten.

Citește și:

5. Sunt pregătită să reușesc. Sunt pregătită să am succes.

Pentru a avea succes în orice, trebuie să te pregătești mai întâi. Care este planul tău? Care este viziunea ta? Trebuie să ai o idee specifică și concretă cu privire la locul în care îți dorești să ajungi. În caz contrar, va fi dificil să spui ce vrei să faci, să lupți pentru ce trebuie pentru că vei merge prin viață în diferite direcții și fără un scop anume.

foto main paw, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.