Setari Cookie-uri

19 Februarie 2021: Soarele intră în Pești. Ne contopim cu iubirea primită de la Univers și intrăm în contact cu emoțiile noastre

Ultimul sezon al zodiacului va începe pe 19 februarie. Datorită influenței Peștilor, vom intră în contact cu emoțiile noastre. Acesta este un moment bun pentru a renunta la tot ce ne ține de trecut și să ne pregătim sufletele pentru un nou ciclu zodiacal.

Leu

Este posibil ca în următoarea perioadă să îți dorești să rezolvi câteva probleme mai dureroase din trecut. Încerci să te întorci în acele locuri dificile, să faci pace cu tot ce s-a întâmplat și să ierți astfel încât să poți merge mai departe pe drumul tău cu inima liniștită și sufletul împăcat. În sfârșit te vei simți liberă.

Fecioară

Astrele te sfătuiesc să fii foarte atentă la modul în care relaționezi cu partenerul de cuplu. Fiecare discuție ar trebui să fie una sinceră, fără perdea. Puteți avea câteva diferențe de opinie, însă le vei rezolva fără probleme dacă amândoi sunteți dispuși să faceți compromisuri și să vă întâlniți la jumătatea drumului. Cu răbdare veți trece și peste acest hop.

Citește și:

Balanță

Astrele sunt de partea ta în următoarea perioadă și îți oferă câteva săptămâni extrem de benefice pentru tine pe plan profesional. Observi o îmbunătățire semnificativă a modului în care comunici cu colegii de echipă, colaboratorii și superiorii. De asemenea, este posibil ca la început de martie să primești un proiect nou care îți va schimba viitorul.

Scorpion

O misiune importantă pe plan personal care a fost un motiv de mare îngrijorare pentru tine încă de la începutul acestui an va decurge fără probleme. În sfârșit te simți împăcată cu tine însăți și cu viața pe care o ai. Alegi să trăiești în prezent și înveți să fii recunoscătoare pentru toate lucrurile mărunte și frumoase care ți se întâmplă.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.