Setari Cookie-uri

19 Februarie 2021: Soarele intră în Pești. Ne contopim cu iubirea primită de la Univers și intrăm în contact cu emoțiile noastre

Ultimul sezon al zodiacului va începe pe 19 februarie. Datorită influenței Peștilor, vom intră în contact cu emoțiile noastre. Acesta este un moment bun pentru a renunta la tot ce ne ține de trecut și să ne pregătim sufletele pentru un nou ciclu zodiacal.

Săgetător

Următoarea perioadă va fi una interesantă pentru tine în ceea ce privește viața sentimentală. Astrele te sfătuiesc să îți îndrepți atenția asupra relației pe care o ai și să fii sinceră cu partenerul de cuplu cu privire la planurile de viitor. În cazul în care ești singură, ai răbdare până în prima săptămână din martie; Cupidon este deja pregătit să îți facă cunoștință cu sufletul pereche.

Capricorn

Ești foarte competitivă în această perioadă - nu doar pe plan profesional, ci și în ceea ce privește viața personală. Din această cauză riști să pierzi oameni dragi, care te iubesc enorm. Încearcă să fii mai atentă la emoțiile și sentimentele cu care alegi să hrănești relațiile din jurul tău. Sunt stări sănătoase, pozitive, frumoase? Sau sunt urâte, dificile, toxice?

Citește și:

Vărsător

În următoarea perioadă este posibil să ai diferențe de opinii cu cei dragi - situație ce poate afecta negativ relația cu aceștia. Este important să înveți să faci compromisuri și să fii atentă la modul în care alegi să porți o conversație. Nu uita, de asemenea, cât de mult rău pot face niște cuvinte aruncate în vânt.

Pești

Pentru a avea o uniune puternică și reală între sufletul și inima ta, alege să petreci mai mult timp cu tine însăți. Este momentul să devii cea mai bună prietenă a ta, să te respecți, să te iubești necondiționat, să te cunoști cu adevărat. Fă-ți timp pentru a te descoperi și pentru a îți da seama că iubirea pe care o cauți este adânc înrădăcinată în tine.

foto main Warm_Tail, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.