Setari Cookie-uri

Regula de aur a Karmei. Legea cauzei si a efectului ne poate ajuta sa ne schimbam viata daca invatam sa o punem in aplicare

Karma este adesea confundată cu soarta, destinul sau este considerată o pedeapsă de către o putere externă. Prea puține persoane știu, de fapt, că noi înșine creăm Karma. Aceasta este suma consecințelor alegerilor noastre - un rezultat al deciziilor pe care le luăm zilnic. 

O schimbare drastică în viață sau în modul nostru de a reacționa este adesea considerată ca fiind rezultatul faptelor noastre rele. Atunci când rănim sau înșelăm pe cineva trebuie să ne așteptăm să ni se întâmple și nouă același lucru.

Astfel, experimentăm lucrurile care merg prost pentru toate acțiunile noastre negative. Nu contează când le-am comis, ce trebuie să știm este că roata este rotundă și se va întoarce la un moment dat.

Însă, trebuie să mai știm și că actele negative nu au legătură cu karma. Nu reprezintă un "cadou" pe care trebuie să îl acceptăm. Acțiunile pozitive, gândurile sau momentele vesele se adaugă la karma pozitivă.

Asocierea karmei cu rezultatele negative are legătură cu comportamentul uman. Ne ajută să ne gândim la efectele adverse. Pentru a a răni alte persoane sau a îți face rău singur devine un semn important în amintirile noastre, semn pe care nu îl vom uita niciodată și care va cântări mai mult decât momentele vesele și plăcute.

Citește și:

Care este semnificația cuvântului KARMA?

Pentru a înțelege Karma, trebuie să înțelegem energia.

Energia este o prezență constantă în jurul nostru, al tuturor - de la oameni, la natură, obiecte. Absolut tot. Fiecare acțiune pe care o desfășurăm are o energie care este emisă în Univers. Prin urmare, fiecare dintre noi creăm energie - bună sau rea.

Când fiecare acțiune creează o rețea energetică, apar situațiile. Astfel, conceptul de karma are legătură cu tipul de situație și cu soluțiile. Pentru că de multe ori nu realizăm dauna reală a acțiunilor noastre.

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.