Regula de aur a Karmei. Legea cauzei si a efectului ne poate ajuta sa ne schimbam viata daca invatam sa o punem in aplicare

Regula de aur a Karmei. Legea cauzei si a efectului ne poate ajuta sa ne schimbam viata daca invatam sa o punem in aplicare
Kudika
17 Februarie 2021

Karma este adesea confundată cu soarta, destinul sau este considerată o pedeapsă de către o putere externă. Prea puține persoane știu, de fapt, că noi înșine creăm Karma. Aceasta este suma consecințelor alegerilor noastre - un rezultat al deciziilor pe care le luăm zilnic. 

Recepția unor astfel de energii este diferită de la un om la altul. Este un concept simplu. Acesta este motivul pentru care oamenii reacționează mai des în mod similar atunci când cineva trece prin situații asemănătoare. Când experimentezi ambele fețe ale unei monede, creezi empatie pentru alți oameni.

Așadar, empatizând cu sentimentele, stările și emoțiile altor persoane, înțelegem și reacțiile care urmează. Inima plină de iubire și empatie este rezultatul învățării compasiunii.

Care sunt cauzele și efectele?

Legea efectului și a cauzei, Legea Karmei, este un concept simplu de înțeles - noi singuri suntem responsabili pentru propriile gânduri și acțiuni.

Noi singuri experimentăm în mod direct cauzele acțiunilor proprii - iar acesta este cel mai simplu mod de a înțelege impactul acțiunilor nedrepte.

Care este regula de aur a Karmei?

Fiecare acțiune care vine cu bunătate și produce energie bună este este întoarsă, la un moment dat, în același mod - pozitiv și producând fericire.

Regula de aur este un principiu moral sau s-ar putea numi o lecție de etică: trebuie să îi tratăm pe ceilalți așa cum vrem să fim noi înșine tratați.

foto main pixabay

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri