La ce trebuie să renunți în săptămâna 22-28 februarie ca să atragi fericirea?

La ce trebuie să renunți în săptămâna 22-28 februarie ca să atragi fericirea?

Ultima saptamana din februarie vine cu un val de energii puternice de care astrele ne recomanda sa profitam pentru a ne detasa de trecut, a ne pune in ordine prezentul si a visa cu inima deschisa catre viitor.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Trebuie să renunți să încerci să mai mulțumești lumea

Învață să te pui pe primul loc, să te alegi pe tine de fiecare dată, să ai grijă de sufletul tău și să faci ce te mulțumește, ce te face fericită. Renunță să mai încerci din răsputeri să mai mulțumești lumea din jurul tău, nu vei reuși niciodată.

Taur - Trebuie să renunți la gândurile negative pe care ți le creezi singură

Tu ești stăpâna minții tale. Nu mai permite gândurilor negative să îți invadeze sufletul, preia controlul și înlocuiește-le cu gânduri frumoase, zen, pozitive și inspiraționale. Meriți să vezi partea frumoasă a lucrurilor.

Gemeni - Trebuie să renunți la durere

Alege să te pui pe primul loc de fiecare dată; alege să ai grijă de tine indiferent de situație. Alege să te iubești astfel încât să poți oferi iubire și oamenilor dragi care au nevoie de tine. Renunță la durere.

Rac - Trebuie să renunți la ideea că te poți descurca singură cu problemele pe care le ai

Acceptă ajutorul pe care îl primești din partea oamenilor dragi; sunt atâtea persoane care te iubesc necondiționat și care îți vor binele. Să spui că nu mai poți și să accepți mâna care îți este întinsă este un semn de curaj, nu de lașitate.

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri