Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 22-28 februarie ca să atragi fericirea?

Ultima saptamana din februarie vine cu un val de energii puternice de care astrele ne recomanda sa profitam pentru a ne detasa de trecut, a ne pune in ordine prezentul si a visa cu inima deschisa catre viitor.

Leu - Trebuie să renunți la dorința de răzbunare

Încearcă să nu te mai concentrezi pe răzbunare pentru că așa trăiești doar în trecut. Învață să ierți nu pentru că persoanele care ți-au greșit ar merita iertarea ta, ci pentru că inima ta nu trebuie să simtă sentimente atât de urâte. Fă-o pentru tine, nu pentru alți oameni.

Fecioară - Trebuie să renunți la tot ce te ține în trecut

Nu te mai lega de trecut, ce a fost a fost. Acum este momentul să te concentrezi pe prezent pentru că acesta este singurul care contează; aici și acum este viața ta. Nu uita, fiecare încheiere reprezintă un nou început.

Balanță - Trebuie să renunți la dorința de a avea o viață perfectă

Permite-ți să fii imperfectă pentru că în imperfecțiune există frumusețe, creștere, evoluție, transformare, schimbare, fericire. În imperfecțiune poți trăi viața pe care ți-o dorești și, cel mai important, poți fi împlinită și fericită.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți la nefericire

Sună atât de simplu, nu? Este foarte important că în această perioadă să nu te mai concentrezi atât de mult pe lucrurile mai puțin frumoase. În schimb, învață să îți numeri binecuvântările pentru că ele sunt cele care îți fac ziua minunată.

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.