Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 22-28 februarie ca să atragi fericirea?

Ultima saptamana din februarie vine cu un val de energii puternice de care astrele ne recomanda sa profitam pentru a ne detasa de trecut, a ne pune in ordine prezentul si a visa cu inima deschisa catre viitor.

Săgetător - Trebuie să renunți la teama de schimbare

Nu îți fie teamă de ce va urma; ai încredere în tine, lasă-te condusă de visuri și continuă-ți drumul fără să te gândești prea mult la tot ce înseamnă schimbare. Vei învăța atât de multe și vei deveni o versiune mai bună a ta. Curaj, totul va fi bine.

Capricorn - Trebuie să renunți la dorința de a ajuta toți oamenii din jurul tău

Nu vei putea face asta niciodată. În plus, este posibil să te dezamăgesc, dar unii oameni nu au nevoie de ajutorul tău; se descurcă și singuri. Poate că ar fi mai bine să le fii alături moral, să îi susții și să le oferi dragostea ta.

Vărsător - Trebuie să renunți la sentimentele negative

Nu te lăsa condusă de griji, de gânduri urâte, de anxietate, de durere. Încearcă să le accepți că fac parte din tine și învață să nu le acorzi atât de multă atenție. În schimb, umple-ți sufletul cu fericire pură și iubire.

Citește și:

Pești - Trebuie să renunți la ideea că trebuie să ai tot îți dorești

Nu, fericirea nu se numără în toate lucrurile pe care ți le dorești. Fericire este să fii mulțumită și împlinită cu ce ai deja. Așa că scapă de această idee și permite-i bucuriei să îți invadeze sufletul.

foto main: WarmTail, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.