Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 1-7 martie ca să atragi fericirea

Bun venit, primăvară. Un nou anotimp, o nouă lună, o nouă șansă de a începe un nou capitol. Este momentul să alegem fericirea pentru noi. Să învățăm să ne bucurăm sufletele de această minune numită viață.

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in prima saptamana din primavara anului 2021.

Berbec - Renunță la teama de a face greșeli

Să nu-ți fie niciodată frică de greșeli deoarece acestea te ajută să crești și să înveți lucruri minunate. Mergi mai departe și bucură-te de drumul tău în viață, fă alegerile pe care vrei să le faci și trăiește liberă.

Taur - Renunță să iei lucrurile mult prea personal

Fiecare om trăiește propria viață; nu te mai concentra pe ce spune și ce părere are altă persoană despre tine, în cinci minute nici măcar nu o mai interesează nimic cu privire la viața ta. Trăiește fără să te gândești la alții, trăiește pentru tine.

Gemeni - Renunță la toate amintirile dureroase din trecut

De ce alegi să trăiești într-un timp care nici măcar nu mai există? De ce te hrănești cu amintiri dureroase? Închide o dată pentru totdeauna acel capitol dificil și îndreaptă-ți atenția asupra prezentului. Învață să trăiești aici și acum.

Citește și:

Rac - Renunță la dorința de a schimba oamenii

Nu poți schimba pe nimeni, decât pe tine însăți. Învață să accepți oamenii așa cum sunt, cu bune și cu rele... iar dacă simți că relația cu ei este una toxică, alege să te îndepărtezi de ei dacă simți că nu acceptă ajutorul tău.

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.