Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 1-7 martie ca să atragi fericirea

Bun venit, primăvară. Un nou anotimp, o nouă lună, o nouă șansă de a începe un nou capitol. Este momentul să alegem fericirea pentru noi. Să învățăm să ne bucurăm sufletele de această minune numită viață.

Leu - Renunță la ideea că nu poți ierta oamenii care ți-au greșit

Neiertandu-i îți faci ție rău și continui să trăiești în trecut, acolo unde lucrurile deja s-au întâmplat, iar tu nu mai poți face nimic pentru a le schimba. Știu că este greu, însă iertarea este singura cale de a face pace cu viața ta și de a merge mai departe.

Fecioara - Renunță la nefericire

Tu singură ești în această stare. Tu singură îți faci rău. Este momentul să înveți să renunți la toate aceste gânduri urâte și dificile, să înveți să te bucuri de momentul prezent și să apreciezi fiecare clipă frumoasă care îți poate pune zâmbetul pe buze.

Balanta - Renunță la dorința de a fi perfectă

Învață că viața frumoasă înseamnă perfecțiune. Acceptă și bucură-te de micile defecte pentru că acestea sunt cele care te fac să fii unică, să fii tu însăți. Fă asta pentru puțin timp și vei vedea cum lucrurile se vor schimba.

Citește și:

Scorpion - Renunță la dorința de a fi tot timpul ocupată

Uneori trebuie să te mai și relaxezi. Să încerci să îți găsești timp pentru tine, să te bucuri de lucrurile mărunte care te ajută să uiți de griji și de probleme și care îți pun zâmbetul pe buze. Fă-ți un program mai strict de acum înainte și învață să ai timp și de tine.

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.