Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 1-7 martie ca să atragi fericirea

Bun venit, primăvară. Un nou anotimp, o nouă lună, o nouă șansă de a începe un nou capitol. Este momentul să alegem fericirea pentru noi. Să învățăm să ne bucurăm sufletele de această minune numită viață.

Sagetator - Renunță la durere

Depășește aceste momente; privește adânc în sufletul tău și găsește puterea de a te ridica de la pământ și de a merge mai departe. Știu că este greu, însă tu ești singura care poate face ceva pentru a schimba starea în care te afli.

Capricorn - Renunță la tot stresul

Scapă de stres, scapă de gândurile negative, scapă de anxietate. Scapă de toate aceste emoții urâte care îți umbresc fericirea și nu îți permit să te bucuri cu adevărat de viață. Îmbrățișează necunoscutul și trăiește cu bucurie clipă de clipă.

Varsator - Renunță să-ți mai faci griji pentru ziua de mâine

Nimeni nu îți garantează că ziua de mâine va exista. Atunci de ce să îți faci griji pentru un moment incert? De ce să nu te bucuri de prezent, singurul care contează și, cel mai important, care există cu adevărat?

Citește și:

Pesti - Renunță să pui răul în față

"Și dacă se va întâmplă asta?". " Și dacă nu voi reuși?". Îți sună cunoscute aceste întrebări? Nu mai pune răul în față. Mergi mai departe, învață-ți lecțiile și evoluează. În aceste momente găsești frumusețea vieții.

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.