Setari Cookie-uri

Alege o lună de primăvară și descoperă ce ți-a pregătit Universul pentru următoarele luni din 2021

Tot ce trebuie să faci este să privești pentru câteva secunde colajul de imagini de mai jos și să alegi fotografia care simți că te reprezintă cel mai mult în acest punct al vieții tale, de care sufletul tău este atras. 

Dacă ai ales prima imagine: Viața ta urmează să se schimbe radical

Ești pregătită pentru cea mai frumoasă perioadă de până acum? Următoarele luni vor fi cu adevărat speciale pentru tine. Universul începe să îți arate care este planul pe care l-a gândit pentru tine și să te surprindă în cel mai plăcut mod posibil.

foto: Unholy Vault Designs, Shutterstock

După o perioadă dificilă, încărcată emoțional, uneori dureroasă, lucruri incredibile urmează să ți se întâmple. Vei înțelege, în sfârșit, de ce ai fost nevoită să treci prin atât de multe situații grele - pentru că era necesar să înveți lecții de viață importante care să te transforme în cea mai bună versiune a ta.

Mantra pe care să o folosești în următoarele luni:

Citește și:

Sunt plină de inspirație și creativitate. Permit energiei mele incredibile să curgă liber în orice moment. Fiecare dorință a mea s-a împlinit. Toate visurile mele au devenit realitate. Esența mea creativă mă ajută să îmi văd împlinite dorințele.

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.