Setari Cookie-uri

Alege o lună de primăvară și descoperă ce ți-a pregătit Universul pentru următoarele luni din 2021

Tot ce trebuie să faci este să privești pentru câteva secunde colajul de imagini de mai jos și să alegi fotografia care simți că te reprezintă cel mai mult în acest punct al vieții tale, de care sufletul tău este atras. 

Dacă ai ales a doua imagine: Surprizele se țin lanț pe plan sentimental

Ești acolo unde trebuie să fii pe plan sentimental. Te simți mai liniștită și mai împăcată ca niciodată. Ești fericită și știi din tot adâncul inimii tale că ți-ai găsit sufletul pereche. Amândoi sunteți implicați 100%, dispuși să faceți compromisuri, să vă rezolvați micile neînțelegeri. Vă acceptați așa cum sunteți și vă iubiți necondiționat. Este posibil ca spre finalul acestei primăveri să îți dorești să faci următorul pas în relație.

foto N_jay , Shutterstock

Dacă ești singură, nu îți face griji - în această primăvară Universul te va ajuta să întâlnești o persoană specială de care te vei îndrăgosti într-un timp record; acest suflet îți va da viața peste cap și te va face să renunți la toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale.

Citește și:

Mantra pe care să o folosești în următoarele luni:

Îmi deschid inima pentru a permite că lucruri minunate să vină în viața mea. Cu recunoștință, accept toată dragostea și abundența pe care Universul mi le asigură.

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.