Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 8-14 februarie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Renunță la dorința de a face pe plan tuturor oamenilor

Nu vei reuși niciodată să mulțumești pe toată lumea, așa că nu mai încerca. Concentrează-te, în schimb, pe tine. Învață să ai grijă de tine, de sufletul tău și să îți faci fericită inima. Tu meriți să trăiești așa cum îți dorești.

Taur - Renunță la oamenii toxici din viața ta

Este momentul să te îndepărtezi de toată energia negativă din jurul tău. Este momentul să înveți să îți protejezi sufletul și să te încarci cu zen și vibe pozitiv. Renunță la oamenii toxici care îți fac doar rău și nu îți permit să evoluezi spiritual.

Gemeni - Renunță la durere

Nu te mai concentra pe lucrurile pe care nu le ai. Nu te mai concentra pe ce nu poți controla. Nu te mai concentra pe ce s-a întâmplat. Momentul care contează este chiar acum. Viața ta este chiar ACUM, trăiește-o pentru că va veni o zi în care vei regreta că nu te-ai bucurat de ea.

Citește și:

Rac - Renunță la durerea pe care ți-o provoci singură

Este momentul să te eliberezi de această durere pe care ți-o provoci singură; învață să fii recunoscătoare pentru tot ce ai, să îți numeri binecuvântările, să găseșți zi de zi motive pentru care să zâmbești și să te bucuri de viață așa cum este ea, cu bune și cu rele.

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.