Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 8-14 februarie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Sagetător - Renunță la grija zilei de mâine

De ce îți faci griji pentru ziua de mâine când nici măcar nu știi ce îți va aduce și când ziua de astăzi ar putea fi minunată? Acum este viața ta, acum se pot întâmpla multe. Profită de acest moment și bucură-te de prezent.

Capricorn - Renunță la dorința de a schimba oamenii

Nu, nu îi poți schimba pe cei care nu își doresc să se schimbe; ce poți face, însă, este să îi accepți așa cum sunt, să îi iubești necondiționat, să fii alături de ei și să le oferi iubirea de care au nevoie.

Vărsător - Renunță să te mai lași condusă de alți oameni

Este momentul să pui piciorul în prag și să trăiești cu adevărat; să îți dai seama cine ești, să te regăsești, să îți asculți sufletul și să iei deciziile pe care tu le consideri potrivite pentru a trăi viața pe care ți-o dorești.

Citește și:

Pești - Renunță la resentimente

În sufletul tău nu este loc pentru ură, dispreț, dorință de răzbunare. În sufletul există cea mai pură iubire, dragoste necondiționată, liniște și pace. Nu îți face rău singură, iartă și mergi mai departe cu viața ta.

foto main: Alena Ozerova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.