Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 8-14 februarie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Renunță la a asculta sfaturile primite de la oamenii din jurul tău

Este momentul să îți asculți intuiția; este momentul să îți înțelegi inima. Nu mai asculta ce spun oamenii din jurul tău pentru că nimeni nu știe ce se întâmplă cu tine și ce se află în sufletul tău. Ai încredere în tine și ia decizii în funcție de ceea ce simți.

Fecioară - Renunță la a mai cere păreri în stânga și în dreapta

Nu trebuie să te intereseze ce spun alte persoane; nu uita că fiecare om are propriul drum în viață. În mâinile tale sunt frâiele viitorului, ține de ele, nu permite nimănui să preia controlul. Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită.

Balanță - Renunță la perfecțiune

Acceptă faptul că faci greșeli; de fapt, toată lumea face greșeli. Tocmai aceasta este frumusețea vieții - nimeni nu este perfect și cu toții învățăm din lecțiile de viață care vin la pachet cu aceste greșeli. Intră în jocul Universului.

Citește și:

Scorpion - Renunță la dorința de a controla totul

Nu, nu vei putea controla niciodată tot ce se întâmplă în viața ta și nici tot ce simți. Încearcă, în schimb, să te concentrezi asupra lucrurilor pe care le poți controla și mergi mai departe cu viața ta. Te așteaptă o perioadă minunată, crede-mă.

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.