Setari Cookie-uri

Luna Nouă în Pești de pe 13 martie vine pentru a ne face viața mai bună. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Lasă-ți sufletul să se inunde cu dragostea care a putut să iasă prin rănile pe care alții ți le-au provocat.

Balanță

Bucură-te de fiecare moment ce îți aduce fericire. Trăiește clipa. Contează mult să fii în prezent. Nu plânge după ce ai pierdut ieri și nici nu aștepta ziua de mâine.

Scorpion

Ține-te departe de oamenii care încearcă să îți minimalizeze ambiția. Oamenii mici fac mereu acest lucru, dar cei cu adevărat măreți te fac să simți că și tu, la rândul tău, poți fi măreț.

Săgetător

Nu te limita. Mulți oameni se limitează la ceea ce cred ei că pot să facă. Poți să mergi atât de departe cât te lasă propria ta minte. Amintește-ți: ceea ce crezi, poți obține!

Capricorn

Este bine să îți analizezi visurile din când în când și să te reinventezi. Să nu îți fie teamă să începi să fii mai atentă la ce îți dorești în viață.

Citește și:

Vărsător

Alege să fii recunoscătoare pentru lucrurile frumoase din viață ta. Nu este momentul să te gândești la ceea ce nu ai. Gândește-te la ceea ce poți face cu ceea ce ai.

Pești

Mare atenție la modul în care interacționezi cu cei din jurul tău. Oamenii vor uita ce ai spus, vor uită ce ai făcut, dar nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.