Setari Cookie-uri

Luna Nouă în Pești de pe 13 martie vine pentru a ne face viața mai bună. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Lasă-ți sufletul să se inunde cu dragostea care a putut să iasă prin rănile pe care alții ți le-au provocat.

În ziua de 13 martie, pe cer va răsări o Lună Nouă în zodia Pești. Aceasta va aduce cu ea valuri de energie pozitivă, blândă, divină din partea Universului pentru fiecare zodie. Este momentul să profităm de această perioadă și să ne liniștim sufletele, să ne protejăm inimile, să creăm un prezent mai frumos și mai bun în viața noastră.

Citește mai mult: Pe 13 martie avem Luna Nou ain Pesti. Invatam arta dificila a iertarii depline

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec

Iubește cu tot sufletul. La sfârșitul zilei, ceea ce contează cel mai mult sunt oamenii din viața ta. Este important să le acorzi puțină atenție în fiecare zi.

Taur

Îndrăznește să lupți pentru ceea ce îți dorești. Dacă nu-ți convine ceva, schimbă acel lucru. Dacă nu-l poți schimba, schimbă modul în care te gândești la lucrul respectiv.

Citește și:

Gemeni

Asumă-ți riscuri. Cel mai mare risc nu este să nu riști deloc…Într-o lume care se schimbă foarte repede, singura strategie care îți garantează eșecul, este neasumarea riscurilor.

Rac

Nu alerga după bunuri materiale. Da-ți seama ce contează cu adevărat în viață. Cele mai bune și mai frumoase lucruri din lume nu pot fi văzute sau atinse. Trebuie să le simți cu inima.

Leu

Nu renunța. Oricât de greu ar fi... nu renunta sub nicio formă! Multe dintre eșecurile vieții aparțin unor oameni care nu au realizat cât de aproape sunt de succes atunci când renunță.

Fecioară

Găsește curajul de a-ți urma inima și intuiția. Cumva ele știu deja ceea ce îți dorești cu adevărat să devii. Restul este pe plan secund.

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.