Setari Cookie-uri

Luna Noua in Pesti de pe 13 martie vine sa ne spuna ca intotdeauna urmeaza ceva mai bun

Noi inceputuri ne asteapta dupa Luna Noua de pe 13 martie. Aceasta perioada ne va introduce intr-un nou capitol al vietii noastre, ajutandu-ne sa il inchidem definitiv pe cel vechi. Resetarea lunara se va intampla in zodia Pesti si va marca energia de varf a sezonului Pestilor din acest an. 

Iata la ce sa te astepti in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut:

Berbec

Concentreaza-te asupra spiritualitatii astfel incat sa poti simti legatura divina pe care o ai cu Universul. Poti incerca sa meditezi astfel incat sa intri in conexiune cu divinitatea, sa iti asculti gandurile si sa iti dai seama ce schimbari trebuie sa faci pe viitor.

Taur

Iti vei gasi aspectul altruist angajandu-te in probleme sociale, aproape de inima ta. Este posibil sa fii voluntar si sa practici acte de caritate aleatorii care vor declansa un efect domino pozitiv in jurul tau; oamenii iti vor urma exemplul. Mare atentie, insa! Nu iti neglija sufletul.

Gemeni

Este momentul sa reflectezi asupra visurilor tale profesionale. Aceasta perioada este perfecta pentru a face alegeri importante si pentru a iti stabili pasii creativi pentru viitor. Lucreaza mai mult la planurile tale si valorifica energia acestei Luni Noi.

Citește și:

Rac

Este momentul sa iti lasi imaginatia salbatica sa iti permita sa vizualizezi visuri si obiective dificile - poti face tot ce iti doresti in aceasta perioada, important este sa vrei si sa lupti cu toata forta ta.

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.