Setari Cookie-uri

Luna Noua in Pesti de pe 13 martie vine sa ne spuna ca intotdeauna urmeaza ceva mai bun

Noi inceputuri ne asteapta dupa Luna Noua de pe 13 martie. Aceasta perioada ne va introduce intr-un nou capitol al vietii noastre, ajutandu-ne sa il inchidem definitiv pe cel vechi. Resetarea lunara se va intampla in zodia Pesti si va marca energia de varf a sezonului Pestilor din acest an. 

Leu

Vei fi intr-o calatorie de descoperire, transformare si explorare adanc in interior. Asadar, inconjoara-te de oameni de incredere care iti vor permite sa iti arati adevarata fata si sa fii vulnerabila. Dezvoleste-ti sufletul si dezvaluie-ti inima pentru a iti regasi sinele autentic.

Fecioara

Aceasta Luna Noua in Pesti va incepe noi relatii pentru tine, oferindu-ti oportunitatea de a gasi dragostea si de a crea conexiuni profunde (in cazul in care esti deja intr-o relatie). Asadar, deschide-ti sufletul si ai incredere in intuitia ta cu privire la ceea ce simti pentru oamenii din jur.

Balanta

In loc sa te concentrezi asupra listei de sarcini pe care le ai de rezolvat, incearca sa ai mai multa grija de tine. Profita de aceasta perioada si ofera-ti sansa de a te rasfata, de a iti arata iubire si de a aduce echilibru intre munca si viata personala.

Citește și:

Scorpion

Se pare ca ai parte de cateva zile destul de linistite; aceasta energie frumoasa a lunii va aduce pasiune pentru noi proiecte, sarcini creative sau chiar aventuri romantice. Este momentul ideal pentru a lasa inspiratia sa preia controlul asupra vietii tale.

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.