Setari Cookie-uri

Luna Noua in Pesti de pe 13 martie vine sa ne spuna ca intotdeauna urmeaza ceva mai bun

Noi inceputuri ne asteapta dupa Luna Noua de pe 13 martie. Aceasta perioada ne va introduce intr-un nou capitol al vietii noastre, ajutandu-ne sa il inchidem definitiv pe cel vechi. Resetarea lunara se va intampla in zodia Pesti si va marca energia de varf a sezonului Pestilor din acest an. 

Sagetator

Trebuie sa iti infrunti trecutul pentru a iti face viitorul mai bun. Da drumul poverilor din urma, durerii, suferintei si permite-i energiei Lunii Noi sa iti vindece ranile. Lasa oamenii trecatori sa plece din viata ta si elibereaza-ti sufletul de tot chinul prin care a trecut.

Capricorn

Sezonul Pestilor va scoate la iveala latura emotionala a ta. Rupe zidurile si iesi din zona de confort pentru a iti dezvalui adevarata fata, cea vulnerabila, sensibila, gata sa ofere iubire adevarata. Astfel vei putea crea legaturi puternice cu oamenii din jurul tau.

Varsator

Luna Noua te va ajuta sa aduci echilibrul de care ai nevoie in viata ta; va exista o conexiune foarte puternica intre inima si minte, asa ca este posibil sa incepi sa simti cu adevarat fiecare emotie pe care sufletul tau o transmite.

Pesti

Aceasta perioada te va inspira sa iti urmezi dorintele si sa iti pui in aplicare planuri marete; lucrezi mai mult ca oricand pentru ca vrei ca visurile tale sa se materializeze cat mai repede cu putinta. Nu uita sa fii autentica.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.