Echinocțiul de primăvară aduce speranță în sufletele noastre pe măsură ce ne îndreptăm spre un nou început

Echinocțiul de primăvară aduce speranță în sufletele noastre pe măsură ce ne îndreptăm spre un nou început
Kudika
18 Martie 2021

Horoscop: Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru perioada următoare. 

Echinocțiul de primăvară are loc pe data de 20 martie 2021. Această zi este una cu adevărat specială deoarece marchează momentul exact în care ziua este egală cu noaptea. Mai mult, în această perioadă Soarele începe să se îndrepte către zodia Berbec - primul semn zodiacal al horoscopului european. Oficial, începe un nou ciclu zodiacal.

Din moment ce Berbecul este primul semn zodiacal, echinocțiul din martie reprezintă inițierea unui nou an în astrologie - împreună cu un nou ciclu zodiacal.

Află care este sfatul Universului în funcție de zodia în care te-ai născut:

Berbec - Bucură-te de următoarea perioadă cu tot sufletul tău

Urmează o perioadă incredibil de interesantă, cu multe lucruri noi, frumoase, ce te vor scoate din zona de confort și te vor face să te simți fericită. Nu-ți fie teamă de schimbări, ele sunt aici pentru a îți aduce mai multe bucurii.

Taur - Alege să fii mândră de tine

Folosește puterea și înțelepciunea echinocțiului pentru a fi mândră de ține. Ai parcurs un drum lung și meriți să îți oferi creditele pentru tot ce ai trăit până acum. A fost o perioadă dificilă, însă plină de lecții frumoase ce te-au conturat și te-au transformat în cea mai bună versiune a ta.

Gemeni - Un nou început pentru tine

Ești pregătită pentru tot ce urmează? Astrele au câteva surprize neașteptate care te vor impresiona în următoarea perioadă. Îndrăznește să crezi în tine și să iei decizii în funcție de ce îți dictează sufletul. Nu-ți fie teamă de schimbări.

Rac - Trăiește în prezent

Nu îți mai face griji pentru ce urmează să se întâmple, lasă-te pe mâna Universului. Învață să te bucuri de momentul prezent. Numără-ți binecuvântările pentru a îți da seama cât ești de norocoasă.

Leu - Ieși din zona de confort

Schimbările par să fie tot mai multe pentru tine în următoarea perioadă; lucrurile se mișcă frumos pentru tine, așa că ar fi bine să te bucuri de oportunitățile pe care Universul ți le scoate în cale. Fericirea este și ea după colț, așteaptă să fie întâlnită.

Fecioară - Urmează o perioadă frumoasă pe plan profesional

Este momentul să îți îndrepți atenția asupra vieții profesionale; următoarele săptămâni sunt incredibile pentru tine. Este momentul să strălucești și să demonstrezi tuturor ce poți face. Proiectele la care lucrezi îți aduc doar beneficii.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri