Setari Cookie-uri

Echinocțiul de primăvară aduce speranță în sufletele noastre pe măsură ce ne îndreptăm spre un nou început

Horoscop: Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru perioada următoare. 

Balanță - Detașează-te de trecut

Este momentul să privești către viitor cu inima plină de emoție și fericire. Învață să te detașezi de trecut și să renunți la toate emoțiile negative pe care le-ai adunat în sufletul tău. Trăiește acum și bucură-te de clipa prezentă.

Scorpion - Vești frumoase pe plan sentimental

Îți îndrepți atenția asupra vieții sentimentale pentru că lucruri minunate urmează să ți se întâmple. Dacă ești deja într-o relație, hotărăști să nu mai lași că timpul să treacă și alegi să faci pasul cel mare. Dacă ești singură, astrele îți pregătesc o surpriză frumoasă.

Săgetător - Iartă oamenii care ți-au greșit

În sufletul tău nu ar trebui să existe ranchiună și sentimente urâte. Învață să ierți oamenii care ți-au greșit. Nu pentru că ei ar merita iertarea ta, ci pentru că tu meriți să mergi mai departe cu viața ta.

Citește și:

Capricorn - Trăiește pentru prezent

Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a învăța să trăiești în prezent; să fii recunoscătoare pentru fiecare lucru mărunt care ți se întâmplă și îți pune zâmbetul pe buze. Trăiește pentru acum pentru că acum se întâmplă viața ta.

Vărsător - Nu permite nimănui să îți dicteze viața

Urmează o perioadă plină de schimbări interesante. Este momentul să nu mai permiți nimănui să îți dicteze viața. Preia frâiele și fă alegerile pe care tu le consideri potrivite pentru tine. Ascultă-ți intuiția și alege cu sufletul.

Pești - Ai mai multă încredere în tine

Ai șansa să îți împlinești cele mai mari dorințe, însă trebuie să nu mai permiți nimănui să îți spună ce sau cum să faci. Ai încredere în ține, lasă-te condusă de intuiție și luptă pentru a îți împlini visurile.

Citește și:

foto main pixabay + Channarong Pherngjanda, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.