Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 22-28 martie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Renunță la ideea că totul se învârte în jurul vieții profesionale

Vei ajunge într-un moment al vieții tale în care îți vei da seama că ai îndepărtat din jurul tău toți oamenii care te-au iubit și care ți-au fost alături. Încearcă să găsești o variantă de compromis.

Taur - Renunță la ideea că viața trebuie să fie perfectă

Nu, viața este incredibil de frumoasă și, în același timp incredibil de dificilă. Nu va fi niciodată perfectă pentru că nimeni și nimic din acest Univers nu este perfect. Acceptă ceea ce trăieșți și învață să apreciezi lucrurile frumoase din viața ta în detrimentul celor dificile.

Gemeni - Renunță la dorința de a controla totul

Nu poți face asta, niciodată nu vei reuși; ce poți face, în schimb, este să te lași în voia sorții, să ii permiți Universului să își joace cartea și tu să te bucuri de călătorie cum știi mai bine. Învață să fii fericită.

Citește și:

Rac - Renunță la a mai avea așteptări de la oamenii din jurul tău

Trăiește gândindu-te că fiecare persoană are propria poveste; învață să nu mai ai așteptări de la oamenii din jurul tău pentru că doar așa vei ajunge să nu mai suferi. Concentrează-te doar asupra ta și totul se va schimba.

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.