Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 22-28 martie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Renunță la tot ce te ține în trecut

Oricât de dificil ar fi, încearcă să te eliberezi de trecut. Închide acel capitol dureros, îngroapă amintirile și mergi mai departe cu viața ta. Învață să fii recunoscătoare pentru momentele frumoase din prezent; chiar dacă nu le vezi, crede-mă că sunt acolo, așteaptă să fie trăite.

Capricorn - Renunță la oamenii toxici din jurul tău

Învață să te eliberezi de negativitatea din jurul tău; învață să îți protejezi sufletul de oamenii care îți fac rău. Învață să aduci în viața ta bucurie, fericire, zâmbete, iubire pură... și vei face asta doar renunțând la tot ce este toxic.

Vărsător - Renunță la durerea din sufletul tău

Renunță la tot ce te ține în spate; renunță la ura din inima ta și la durerea din sufletul tău. Încearcă să accepți ce s-a întâmplat și să mergi mai departe cu viață ta, este foarte important să nu rămâi prinsă în acest trecut.

Citește și:

Pești - Renunță la a mai permite altora să îți controleze viață

În această săptămână învață să iei deciziile de una singură; să îți asculți sufletul și să înțelegi de ce are nevoie pentru a fi fericit. Să înveți să te bazezi pe intuiție și doar atât. Nu trăi după cum îți dictează alți oameni.

foto main: Mao Mao, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.